AANKOOP

U wilt een huis aankopen; wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer u een huis wilt aankopen zijn er een aantal mogelijkheden:  U regelt alles zelf – van de prijsonderhandeling tot en met de juridische afhandeling –  of u laat het gehele traject over aan een expert die handelt volledig in uw belang. Of u kiest voor een combinatie van beide opties, de zogeheten deelopdracht. Vanzelfsprekend betaalt u dan ook een lagere courtage. Vraag hier naar de mogelijkheden.

 

Verzekerd van een goede aankoop

Indien u verzekerd wilt zijn van een goede aankoop is het verstandig om met VDB Makelaars in zee te gaan. Wij hebben sinds 1996 ervaring in het aankopen en taxateren van woningen in de regio Amersfoort. Onderhandelen over een reële prijs is ons dagelijkse werk, alsmede het afwikkelen van bouwtechnische en juridische zaken.

 

Erkend aankoopmakelaar

Als erkend aankoopmakelaar beschikken wij over alle gegevens van het huidige woningaanbod in de verschillende prijscategorieën. Wij weten exact welk huis het beste past bij uw budget en uw woonwensen. Door op het juiste moment een bod uit te brengen – of juist niet – behoeden wij u voor de meest mogelijke valkuilen, risico’s of zelfs een miskoop.

 

Expertise die loont

Effectief omgaan met vraag en aanbod op de woningmarkt is een vak apart. Daarnaast is een huis kopen een emotioneel proces waarin te vaak concessies worden gedaan. Wij zorgen ervoor dat u zich bij het plan van aanpak houdt, zodat u ook achteraf nog tevreden bent. Lees de reviews van onze klanten.

VDB Makelaars biedt expertise die loont: Het mooiste huis voor de laagst mogelijke aankoopsom!

Markante architectuur: ruïnewoningen in de wijk Kattenbroek